dissabte, 20 de setembre del 2008

Pela llarga

Per si us interessa, a Sotheby`s London el proper 24 de setembre fan una subhasta de vins rars i exclusius. Acabo de passar-hi per davant i he vist alguns dels quadres del segle XVIII que entraran a la venda els propers dies... No hi ha res com tenir diners a Londres!

He fet una volta per Bond Street i les seves joieries. Les grans marques de lAute couture es queden curtes... Aqui hi ha galeries on venen joies historiques (antigues i de gran categoria, destaco les Art Noveau) i altres on hi he vist unes pedrotes (diamants, per entendrens) que eren com un ou de codorniu.

Tambe (des de la planta de salt de lautobus 98) he vist clubs de lords anglesos, on van a petar la xerrada, a beure whisky i jugar a escacs (com el que frequentava Sherlock Holmes). A Marble Arch hi ha el mes exclusiu de tota Anglaterra.

Si teniu molts calers i us voleu comprar una caseta al mig de London, el que ara es porta son els "mews", es a dir els passatges entre les cases que fa un segle eren les cotxeres i les cases del servei. Ara valen mes que la casa noble i es de lo mes cool per la "Media people" (lequivalent als nostres modernillos rics), sobretot a Portobello i Nothing Hill.