dimarts, 24 de juny del 2008

Caseres 2 o la revetlla de Sant Joan

La revetlla de Sant Joan

Es feia sopar popular a la "Pista" de Caseres. Tots els veïns baixaven menjar i beure i el compartien amb la taula. Ens vam atipar com lladres! Teniem el riu Algars a costat i se sentien les granotes.

Després de sopar "disco-mòbil". Va fer una primera part de pasodobles (tot el que pogau imaginar "Suspiros de España", "Islas Canarias"). I es clar, no podien faltar les parelles més grans ballant modats, o les dones que ballen juntes a falta d'homes balladors.

A la mitja part vam fer un bingo! (molt molt cutre i entranyable). I després més disco pels joves.

Sopant tota la colla. Fila esquerra : l'Ivan, en Jaume, l'Estel i jo, i a davant a la dreta, l'Alexandra, el seu marit Josep Maria (monitor de barranquisme i pagès), l'Arseni i la Magda. L'Arseni ha guanyat el pot del "Bocamoll" de Tv3 i s'emetrà a l'octubre.

La festa consistia en un concurs de "caragols" (tal i com ho pronuncien allà). En Jaume i una servidora vam decidir presentar-nos (jajaja evidentment sense saber-ne). Així que fent contactes pel poble a vore qui ens podia vendre uns cargols bullits (no teniem temps de caçar-los i purgar-los). Finalment els vam aconseguir i vam fer una salseta picantota molt bona. No vam guanyar, però l'Alexandra va quedar segona! És una cuinera excel·lent. El premi : 2 ampolles de cava.


El del meu costat és en Ramon (originari de Manresa i adoptat a Caseres), el que ha fet les fotos de la festa.





Els argentins : la Cecilia (la socorrista d'aquest any a la super-piscina de Caseres) i en Fran (el socorrista de l'any passat). La Ceci és una gran tia (i no ho dic perquè em deixi entrar gràtis a la piscina durant tot l'estiu), i en Fran.. és en Fran (tot el que té de guapo i de labia argentina ho té de bala perduda.