dimarts, 3 de març del 2009

Concert a la Fenice

La Fenice, per aquells que aneu perduts, es el gran teatre de la opera a Venecia. Es va cremar com el Liceu (es a dir, que els rics venecians necessitaven una bona sala de concerts... i les arquitectures de les centuries passades no la proporcionaven).
Anit vaig-hi a sentir un concert del Quartetto Modigliani (4 jovencells francesos tocant 2 violins, viola i cello). Van tocar Haydn (op.76 "L'Aurora") i Mendelssohnn (op.80 -que van decidir tocar-la canviant el programa, en lloc de la 74 de beethoven, i la op.44). Finalment despres dels calids aplaudiments del public de jubilats adinerats, van tocar Debussy.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja he tornat de Paris!! I des que he tornat he tingut temps d'anar de carnaval (a Sallent, que ja sé que no és Venècia, però què hi farem) i de pillar un refredat que m'ha deixat sense veu...

Per cert, Paris brutal (i mira que ja hi havia estat). Saint-Denis, la Sainte-Chapelle, el "département des objets d'art" del Louvre amb l'ivori barberini i aquestes cosetes... brutal, brutal ^^

Salut!

elisenda ha dit...

Ostres!! ho tinc molt pendent aixo de Paris! Encara no hi he estat mai... I veure l'ivori Barberini s'ho mereix. A veure si faig una pensada i em compro un bitllet low cost. De moment, propera estacio Brussel'les!