dijous, 20 de novembre del 2008

Donosti

Diumenge i dilluns seré per Donosti. Evidentment hi aniré per motius professionals, a un congrés... DE PINTXOS! Tota una selecció dels millors pintxos a 1€ en un marc emblematic : El Kursaal. Aquí el que serveixen :

Pinchos: revuelto de anchoas y piquillos y txalupa “Bar Bergara”. Pincho de tortilla de bacalao “Sidreria Rosario”. Croquetas de hongos, jamón y queso Ameztoi Anaiak Cuenco de alubias de Tolosa “Frontón”. Pincho de txistorra Patxi Larrañaga. Pincho de morcilla de Beasain “Olano”. Paté, salchichón y chorizo de ciervo rojo Pagorriaga. Pinchos de chorizo y paté de morcilla Irura. Anchoas en mariposa con aceite de oliva virgen extra Lorea. Bonito en aceite Lorea. Gildas y langostinos de Ibarra Txumitxa. Pinchos de ternera Eusko Label asados por Karlos Ibarrondo Pinchos de Luma Gorri a la brasa asados por Karlos Ibarrondo Pincho de queso de Idiazabal Aranzazu Yogur Goenaga Txakolinak de D.O. Getaria: Sidra al txotx “Sagardogileen Elkartea”

Porto carmanyola!

_______________________________________________________________

Finalment no vam anar a Donostia sinó que a Vitoria-Gasteiz... i allà ens van cuidar igual de bé! Vam veure el casc antic i la seva famosa Catedral gòtica, actualment "abierta por obras", és a dir, que en comptes de tancar-la al públic pels treballs d'investigació i restauració han organitzat visites guiades per veure com evoluciona. S'ha de reservar la visita. Vam sopar amb en Rafa (jo vaig demanar un boníssim Bakalao al pil-pil). És d'aquelles persones que encomanen placidesa i saviesa des del primer moment.