diumenge, 12 d’octubre del 2008

RHPS

Tothom té vessants més exèntrics. Jo també. I l'Oscar. I tot l'aforament del cinema Casablanca un divendres de cada mes, quan es projecta THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW. Ben segur que és la pel·lícula amb més projeccions de la història. Cada mes a moltes ciutats del món els seus fidels seguidors lloguen sales de cine i es reuneixen per veure-la de nou. És la pel·li de culte FRIKI per antonomàsia!

De la pel·lícula, no us vull avançar res. L'heu de veure.

De la sessió del cine, us ho explicaré. Abans de començar, hi ha 3 animadors que posen a to tot aquell que va al cine. La gent va disfressada, però si no hi vas, no t'amoïnis perquè ja et faran pringar. Organitzen uns jocs picantons i posen una cançó kitsch per fer karaoke.

Important : perdre la vergonya propia i aliena durant les 2 horetes que dura. Sentireu coses lletges.

Recomanació : abans d'anar al cine, aneu amb temps fins al Bar "La fourmi" o bé la seva germana bessona "La Cigarre"(c/ Milà i Fontanals). A l'últim fan uns bons còctels (i hi ha happy hour : 8€ dos begudes fins les 22h). I per descomptat, heu de demanar "negroni".

3 comentaris:

Anònim ha dit...

que què?????????????
no ens deixis així petarda!!!!!
Manoli

Anònim ha dit...

Dius que la peli la projecten 1 divendres cada mes? ho dic perquè ho he buscat ara a la web i diu que és el primer dissabte de cada mes. Em fio més de tu... jejeje diga'm quins divendres la fan ok? QUE NO ME LA PIERDO!!!!!
PA FRICKY... JO!!!!
Manoli (la jaifer)

elisenda ha dit...

jajaja per fi ja he acabat l'explicació.

La propera sessió serà per Tots Sants (especial Halloween... ja m'assabentaré! S'han de comprar les entrades amb antelació (perquè s'omple de seguida).