dimecres, 24 de desembre del 2008

Belin II - Prenzaluer Berg

Una visita imprescindible és el barri de Prenzlauer Berg (i el nord de Mitte, que hi comunica). Tot i que els barris més alternatius són Kreuzberg i Friedrichshain, aquest és molt més acollidor.
Allotgeu-vos a l'alberg Meininger de Senefelder platz (té unes instal·lacions molt bones i noves. Compartireu habitació amb gent com vosaltres per 19€ -habitacions de 6-. Agafeu-vos l'esmorzar de bufet lliure per 3,5€ més.

Per comprar-vos roba de modernillos, no us perdeu :
- La botiga Who killed Bambi? (Lychener Straße 8, 10437 Berlin +49 30 25818490. De dill a diss. de 12 a 20h)
- El Flohmarkt del Mauer Park. Trobareu roba molt berlinesa -samarretes estampades, barrets...- però sobretot heu d'emprovar-vos ulleres dels anys 80 autèntiques. No són barates (20 a 30€).
- A Hollywood, meca de l'estètica Sharp i Hooligan. Trobareu les botes Dr. Martins i tot un assortiment de samarretes per marcar pit davant la policia.

Per sortir :
- Aneu al Zu mir oder zu dir (si voleu sortir dimarts a les 10 del matí, està obert). Té una decoració retro amb tons vermells molt acollidora.
- Fumeu una shisha a qualsevol dels bars que n'ofereixen (val uns 6€) i acompanyeu-la d'una bona bier berlinesa.
- Yesterday (Schönhauser Alle 173). Posen musica setantera en una decoració floral i apelfada dels anys 80 (amb una bona presència de l'Abeja Maya). Jugueu al parchís alemany de les 2 taules de l'entrada.