dissabte, 7 de juny del 2008

LA NIT CULTURAL DE TERRASSA

Pels que no coneixeu Terrassa : feu-ho. Anit vaig ser-hi un cop més i no deixa de sorprendre.

Comenceu sopant al Tallaferro (c/Rasa, a costat de la Rambla). Mengeu el que us vingui de gust però si sou "formatgerus" és obligat que demaneu la TAULA DE FORMATGES ARTESANS!. Per 25 € (que és el que val una taula per 2 o 3 persones) us atipareu de gustos i experiències... A més el noi us ho explicarà abans de començar (pels que no n'heu menjat mai, s'han de menjar seguint un ordre). Una altra obligació a prendre en aquest restaurant és el gotet de FRÍGOLA! (gràcies Jep per corregir l'accent).

A continauació aneu a la NOVA JAZZ CAVA on segur que hi enganxareu algun bon concert. Ahir va ser un grup canari prou bo (excepte quan van decidir tocar unes extranyes cançons tradicionals canaries durant massa estona). El preu depèn del dia i del grup però fan actes molt sovint i molt variats.

Per seguir la nit, s'ha de fer una cerveseta als AMICS DE LES ARTS (lloc de trobada de la gent cultureta de terrassa). I després al REINA VICTÒRIA, local regentat per un home carismàtic amb camises kitsch i decorat amb creativitat. S'hi pot jugar a jocs de taula (no deixeu de fer el Connecta4!).

I per acabar el "night-club" FAKTORIA D'ARTS (n'hi ha 2, però si aneu al del mateix c/ la Rasa només haureu de caminar 10 metres). El punxadiscs tant us pot posar cançons italianes dels anys 80 seguit de Chemical Brothers i un rock de l'Elvis. Acabarà la nit amb electrònica.