divendres, 25 d’abril del 2008

Jo hi vaig! he aconseguit entrada!

El 26 d'abril, puja al tren Jaume I amb la Federació Llull Un any més, el Paí­s Valencià celebra la seva diada amb una manifestació i un concert que, enguany, tindran lloc a Alacant, la segona ciutat més important del País Valencià. Per a l'ocació, la Federació Llull posa en marxa el Tren Jaume I, un tren que portarà a tothom que s'hi apunti de Barcelona fins a Alacant, fent parades a Tarragona, Castelló de la Plana i València, per poder assistir a la celebració. Un cop a Alacant, tindrà lloc la manifestació sota el lema "ALACANT SI" i, a continuació, les actuacions de Betagarri <http://www.betagarri.com/noticias_multi.php>, Antònia Font <http://www.antoniafontoficial.com/>, La Gossa Sorda <http://www.lagossasorda.com/> i Mugroman <http://www.mugroman.com/> amenitzaran la festa de la diada.

Dissabte, 26 d'abril TREN JAUME I
9.30 h - Barcelona - Estació de Sants
10.30 h - Tarragona
Castelló de la Plana
València
15 h - Alacant
La tornada es farà després del concert.
Dinar Popular Manifestació "Alacant, sí­!"
18.00 h, a les escales de l'IES Jorge Juan.
21 h - Concert de Betagarri, Antònia Font, La Gossa Sorda i Mugroman.

PREUS (inclou: tren, dinar i concert)
Preu: 40€
Socis d’Òmnium, ACPV o OCB: 35€

Reserva:A través del telèfon 93 319 80 50 o a la seu d’Òmnium (Diputació, 276, pral. Barcelona).

Per a més informació, cliqueu aquí <http://omnium.cat/specialViewPage.php?spe_ID=134>.

________________________________________________________________

Doncs, que dir-ne : una festa! lúdica, reivindicativa, familiar, esperançadora... Ha sigut un gran dia. L'ambient del tren, a l'alçada de la gent. Gralles, cants, festa i xerinola... fins que la catenària de l'Euromed amb que viatjavem va despenjar-se a prop de Xàtiva i allà 3 hores llargues esperant.

Boicot o accident? escolliu el que més us convenci. Penso que fou casualitat, però que la celeritat de rescatar-nos per part de RENFE fou escassa. Per sort, a Alacant ens esperava la manifestació. Tot un luxe.

El concert a la nit : un 10. Betagarri, una festa i La gossa Sorda tota una revel·lació.

Finalment la tornada al tren, per alguns va ser dormint, però per altres va ser cantant garrotins (els igualadins no tenen fre!).

Agafem forces per l'any vinent!