dijous, 13 de març del 2008

Pa pa papaapa papapapa pa




Una gran troballa : el forn de pa Fortino.

Fan pa de totes menes, pastes, galetes...

Perquè destaca? Per l'autenticitat de gustos i ingredients, per la originalitat de receptes, perquè esta tot boníssim, per les seves somrients treballadores...

Recomanacions : El pa dolç integral d'oli andalús, la coca de canyella, la xapata amb olives, el panet amb pera i xocolata, el croissant de mantega... (i els que em falten per tastar).

4 comentaris:

Anònim ha dit...

im pressionant! has de tastar les magdalenes,són un flip!

Anònim ha dit...

fe d'errates: el missatge anterior on diu magdalenes ha de dir galetes, i on diu un flip ha de dir unes de sèsam i unes altres d'espirulina(alga molt rica en minerals) les més jiji

Anònim ha dit...

bones

elisenda ha dit...

jajaja

En vaig comprar d'sprirulina per anar al X-tone, però com que no hi vam anar, me les vaig menjar totes jo :D